Hoitotarvikejakelu

Pirkanmaan hyvinvointialueella otettiin syyskuun alussa käyttöön yhteinen hoitotarvikepalvelu, joka palvelee kaikkia pirkanmaalaisia hoitotarvikejakelun asiakkaita. Tilaus tapahtuu Pirhan hoitotarvikejakelun verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella ja hoitotarvikkeet toimitetaan asiakkaille PostNordin kautta, jakelu sosiaali- ja terveysasemilla on päättynyt.

Tilaa kaikki tarvikkeet hyvissä ajoin, koska hoitotarvikkeiden toimitus voi kestää tuotteesta riippuen 2-4 viikkoa. Tilaa tarvikkeita 3 kuukauden tarvetta vastaava määrä, mutta jos käytössäsi oleva hoitotarvike ei vielä ole vakiintuneessa käytössä, tilaa vain 1 kuukauden tarve.

Jos teet tilauksen toiselle henkilölle, ilmoita tilausta tehdessäsi henkilön nimi, jolle teet tilauksen, hänen syntymäaikansa ja yhteystietonsa, tuotteen nimi, toimittaja sekä REF-numero, jotka löytyvät tuotteesta ja tilattava määrä. Valitse tarvikkeiden noutopaikaksi PostNordin noutopiste tai automaatti.

PostNord on maksutta jaettavien hoitotarvikkeiden pääasiallinen toimittaja. Jos et pysty käyttämään PostNord-palvelua, saat ohjeet tarvikkeiden toimitukseen hoitotarvikepalvelusta.​

Sähköinen tilauslomake.

Hoitotarvikepalvelusta saat neuvontaa hoitotarvikkeita koskevissa kysymyksissä. Voit myös tilata hoitotarvikkeita puhelimitse, jos et pysty käyttämään sähköistä lomaketta.

Käytössä on takaisinsoittopalvelu: sinulle pyritään soittamaan takaisin vuorokauden kuluessa. Puhelu tulee yksityisestä numerosta.
Sastamalan alueen Puhelinnumero: 03 384 5203

Puhelinaika: Ma, Ti, Ke, To klo 08:00-12:00