Jukka Heinonen

Sivut päivitetty

7.8.2018

Liity jäseneksi

Liittymällä Sastamalan Diabetesyhdistyksen jäseneksi liityt samalla Diabetesliittoon. Jäsenmaksu vuonna 2018 on 20 euroa, josta Diabetesliiton osuus on 7 euroa.

Uudet jäsenet saavat laskun liittymiskuukautta seuraavan kuukauden aikana. Kuluvan vuoden jäsenmaksu veloitetaan tammi-syyskuun aikana liittyviltä jäseniltä. Loka-joulukuussa liittyvät jäsenet liitetään jäseniksi vasta seuraavan vuoden tammikuun alusta.

Uusi jäsenmaksunsa maksanut jäsen saa Diabetes-lehden maksutta liittymisvuoden loppuun saakka (liittymisedun voi saada vain kerran, ensimmäistä kertaa liittyessään). Loka-, marras- ja joulukuussa liittyneet jäsenet saavat Diabetes-lehden maksutta liittymisajankohdasta alkaen seuraavan kalenterivuoden ajan. Seuraavina vuosina uusi jäsen voi tilata Diabetes-lehden edulliseen jäsenetuhintaan (14 € v. 2017).

Alle 15-vuotiaan puolesta varsinaiseksi jäseneksi merkitään huoltaja.

Voit liittyä paikallisyhdistyksen jäseneksi alla olevan linkin kautta.  Linkistä siirryt Diabetesliiton Liity jäseneksi-sivuille.

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan oman yhdistyksen jäsenasioiden hoitajaan.