Jukka Heinonen

Käyntejä kotisivuilla:21090 kpl

Sivut päivitetty

21.1.2018

Vuoden 2018  toimintasuunnitelma löytyy "Arkistosta".

Toiveesi ja palautteesi voit jättää "Ota yhteyttä"-linkistä, josta sähköposti ohjautuu suoraan hallitukselle tai puhelimitse suoraan kenelle vain hallituksen jäsenistä.

Alustavaa tietoa yhdistyksen kevään ja kesän 2018 tapahtumista:

Sääntömääräinen kevätkokous 28.3. klo 18 alkaen Jaatsin kahvilassa (Asemakatu 10, Sastamala). Perinteiseen tapaan onnitellaan ja kukitetaan vuoden aikana tasavuosia täyttävät jäsenet ja juodaan kakkukahvit.

Linturetki Vehmaanniemeen tehdään asiantuntija Kalle Virran johdolla toukokuun alkupuolella. Kevään 2017 linturetkellä saimme näkö- tai kuulohavainnon 37 eri lintulajista.

Sastamalan sote-järjestöjen yhteistyönä järjestetään kesäinen  leiripäivä kaiken ikäisille.  Ajankohta todennäköisimmin heinäkuussa.

Päivitämme tapahtumatietoja näille kotisivuille mahdollisimman pian suunnitelmien täsmentyessä. Jäsenkirje tapahtumatietoineen ilmestyy helmi-maaliskuussa.

Voit seurata ilmoituksia tapahtumistamme myös Alueviestin järjestöpalstalta.  Viralliset kokousilmoitukset julkaistaan Alueviestissä.