SYKSYN  2021 TOIMINNASTA

Ulkoillaan yhdessä Vinkissä

Tervetuloa jäsenet perheineen ulkoilemaan yhdessä lauantaina 2.10.2021 Vinkin ulkoilureiteille.  Kokoontuminen laavulla klo 11 alkaen josta lähtö liikkumaan omavalintaisesti tarjolla oleville ulkoilureiteille tai muuten vain nauttimaan ulkoilmasta. Liikunnan jälkeen yhdistys tarjoaa laavulla makkaraa ja kahvia klo 14 asti. Vaihdetaan kuulumisia ja suunnitellaan tulevaa toimintaa.

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous

Syyskokous pidetään 18.11.2021 klo 18 alkaen Jaatsin kahvilassa (Asemakatu 10, Sastamala).  Esillä sääntöjen määräämät asiat kuten puheenjohtajan ja hallituksen valinta sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022. Tervetuloa.

Pyrimme tiedottamaan tapahtumista hyvissä ajoin ja varmistamaan niiden toteutumisen heti kun se on mahdollista. Seuraamme Diabetesliiton ja viranomaisten ohjeistuksia ja tiedotamme suunnitelmista näillä kotisivuillamme sekä Alueviestin järjestöpalstalla.